Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi limon
(Cemal Bey sözüm meclisten hem içeri hem dışarı  )
|
Sevgili Limon!
Hayallerinizi kurun ve sakın çaldırmayın peşinden gidin olmazmı eminim buraya yazan bayanların hepsi bunu başaracak güçteler. Veya kıymatini bilenle paylaşın. En başta siz. Bahçenizden beli değilmi hepinizin.. Armutluda görmüştüm Ferda hanımın bahçesini hatta sahip çıktığı yolunmsına izin vermediği sahil tarafına kalan duvarın dışındaki çiçeği bile koruyordu biliyormusunuz? O anda çok şaşırmıştım fakat bahçesini gezince hak verdim. bir emek bir emek bir sevdaki sormayın gitsin. Hoş pek buralara resim koymuyor yazlık olduğu için daha yeni yeni topluyordu bitkiler kendilerini. Yan komşusunun bahçesini bile çiçeklerle dolduran birisini ilk defa görmüştüm. Duvarın dışındaki bahsettiğim çiceğin adını söylemişti ya şimdi gözümün önünde şekil olarak fakat hatırlayamadım ismini neyse. Güler hanım erkek arkadaşların ilgisizliğinden sanki yakınır gibi. Hiç birimiz bende dahil sizleri elinde testere keser görmeye alışkın değilizde ondan olsa gerek. Ben birazcık bizimkinin sayesinde alıştımya belkide onun için burdayım ne diyelim.
Acaba ben meclisin içindemiyim dışındamıyım pek çözemedimde. Yardımcı olurmusunuz?
Saygıyla.