Kent dokusunu oluşturan öğeler nasıl bir bütünlük arz ediyorsa düz yazı da bir bütünlük arz eder..Siz benim yazımın tamamını değil ortasından bir kısmını almış ve beni mantıksızlıkla itham ediyorsunuz. Sitenin adının ve içeriğinin farkındayım.Ben Ahmet beyin yazdığı yazıya cevap vermiştim.Ne zaman konuşalım diyorsunuz diğer sorunlar halledilince mi ? Bunların hepsini halletmeden istediğiniz kadar ağaçtan bahsedin sadece havanda su döversiniz.Siz dere yataklarına yapılan evlere ses çıkarmayıp sadece oraya dikilecek ağaçlar hakkında konuşamazsınız ki bu gecekonduların çoğu kent dokusunu oluşturan ormanların yok edilmesi sonucu oluşmuştur. Gerçi bir noktada haklısınız kafasını kaldırdığında kavak ağacından başka ağaç görmeyen insanların şehirde kurdukları köylerde başka ağaç dikmemeleri çok normal.
Ben bu konuya biraz da değişik bir açıdan bakmak istedim katılıp katılmamak sizin takdirinizdir ama insanlara hangi mantıkla düşünmeleri gerektiğini hele hele nasıl anlamaları gerektiğini söyleyemezsiniz.
Sağlıcakla kalın
|