View Single Post
Eski 10-10-2008, 13:22   #29
limon
Ağaç Dostu

limon's Avatar

Giriş Tarihi: 14-03-2007
Pompalardan yana da çok dertliydim. Elle pompalayıp, bir türlü istediğim gibi püskürtmüyordu ilacı veya gübreyi. Hem dünya paraya satılıyorlar hem de çok uyduruklar. Elektriklisini çok aradım, bulamazsın boşuna arama dediler. Benzinlileri varmış ama onlar da çok ağırlarmış. Boşken bile sırtına yükleyemezsin dediler, hem çok pahalılardı hem de benzinle uğraşamam ben diye vazgeçtim. Sonra Bosh'un şarjlısını gördüm. Acaba çok mu cılız püskürtür diye düşündüm önce. Çok pahalı olmadığını görünce alıp denemeye karar verdim. Fena değil... Eski pompaya göre çok daha üstün. Tüm bahçeyi ilaçlamam ya da gübrelemem için 3 kere doldurmam gerekiyor. Keşke daha büyüğünü ve daha basınçlısını yapsalar. Mantar ilaçlarından problem yaşatıyor, tıkanabiliyor. Sıvı gübreler ve ilaçlarda orta verimlilikte.

Şu nefret ettiğim pompa Tam ilaçlama yaparken tıpası fırladı, çeşme gibi her yere ilaç fışkırdı. Zaten ilaçtan korkarken neler gelmişti başıma
Name:  5b.jpg
Views: 8387
Size:  9.6 KB
Bu aldığım şarjlı olan
Name:  20481_GSC500.jpg
Views: 8851
Size:  32.5 KB
Bu da almak istediğim ama çok ağır olduğu söylenen, küçük bahçeler için gereksiz olduğu söylenen benzinli alet,
Name:  25572_OLEAM162.jpg
Views: 8346
Size:  7.5 KB

limon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön