View Single Post
Eski 09-10-2008, 10:04   #7
üzüm
Ağaç Dostu
 
üzüm's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-10-2007
Şehir: Sarıcakaya/Eskişehir
Mesajlar: 1,606
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Filiz Mesajı Göster
...
6. Daha sonra fırında(bu fırın odunla pişiren taş fırın olmalı çünkü pişmesi zor evdeki fırınlarda olacağını hiç zannetmiyorum. Mesela Güler hanımın bahçesinde de vardı bir fırın onda da bu ekmeklerin küçüklerinden yapılır. İsmi gödedir.
...
Mini fırında ve kuzinede yuvarlak tepside pişiriyorum, pişmeme sorunu ile karşılaşmadım. Mini fırında ekmeğin üstü kabuk oluşturmaya başlayınca / renk değişimi başlayınca derecesini biraz düşürüp pişirmeye devam ediyorum. Kuzinede pişirme işi eşime ait. Kuzinede pişen daha lezzetli oluyor.

üzüm Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön