View Single Post
Eski 07-10-2008, 23:24   #29
uzman16
Ağaç Dostu
 
uzman16's Avatar
 
Giriş Tarihi: 10-10-2007
Şehir: Bursa
Mesajlar: 1,578
Ortadan biraz daha kısık ateşte yaklaşık 4-5 saat kaynatıyorum . Rengi koyulaşıp şeffafımsı bir görünüm alıyor.

Pişince üzerine ceviz serpebilir ya da kaymak ile servis yapabilirsiniz. Ama ben sade halini de çok seviyorum.

Yerken çıtır çıtır çıtırdıyor ve bu çok keyifli oluyor.
Tadının kabak ile hiç ilgisi olmuyor. İçi sanki kestane tadında diyebilirim.

Eklenen Resimler
 

Düzenleyen uzman16 : 08-10-2008 saat 09:20 Neden: ilave bilgi
uzman16 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön