Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina
Yarışmaya baktım bu kez de hepsini taşımışsın  Bence bu konu espri kaldıracak bir konu değildi. Yani şimdilik dursun dememi beklememen gerekirdi. Yeni biten yarışmada böyle bir sorun yaşadık.
Fotoğraf yükleyecek arkadaşların kafalarının karışmasını istemezsin herhalde. Orada aynı kişinin çok sayıda fotoğrafı olduğunu görünce, onlar da bunu yapabilir...
Bu geçici bir durum diye açıklamayı nasıl yapacağız
Alınganlığı bırak ve bir fotoğrafını yarışma klasörüne tekrar taşı lütfen 
|
Estafurullah kesinlikle alınganlık yok.Örnek amaçlı göndermiştim.
Ama çıddıyetim konusunda Şunu bilmenizi isterim; Fotoğraf arşivim bana ait yaklaşık 17.000 adet.Bu sitede katıldığım her yarışma için özellikle planlayıp yeni bir çekim yapıyorum.Ve bu konu içinde yeni bir fotoğraf hazırlayacağım.Bir öncekini de aynı yaptım dikkat ederseniz.Buda Bu yarışmaya ve sitenize önem verdiğim anlamına gelir.Ayrıca birçok arkadaşa bu siteyi önererek yarışmaya katılmalarını istedim.(Katılan arkadaşlarada teşekkürler)
Ne varki "ağaçlar" hakkında bilgi eksikliğimin fazlalığı,konulara gerekli eğilimi verememi sağlıyor.Sizleri ve sizin gibi ağaç ,doğa,kuş,insan vs sevenleri seviyor ve her konuda yanınızda olmaya Çalışıyorum.
Son olarak ta aynı hatayı 2.kez yaptım sanırım özür diliyorum.(buda Erguvan yarışmasına denk gelmemden kaynaklı)