View Single Post
Eski 06-10-2008, 10:42   #11
Sebahattin
Ağaç Dostu

Sebahattin's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2006
Düzeltme ve Açıklama

Önceki mesajımda yazdığım tarihte küçük bir düzeltme yapmak istiyorum,

10 ve 11 Ekim 2008 tarihinde Ceviz Çalışma Grubu toplantısı yapılacak.

Bu toplantı TAGEM (Tarımsal Araştırmalar Gen. Müd.) altında yapılanmış olan çalışma grubunun toplantısıdır. Toplantılara her yıl bir yer ev sahipliği yapıyor, Tarım Bakanlığı araştırmacıları, üniversitelerden araştırmacılar, fidan üreticileri, bahçe sahipleri ve ürün işleyicileri katılıyor. Çok aşırı resmiyeti olmayan ve ilk gün belli gündem üzere görüşmelerin yapıldığı 2. gün bahçe gezilerinin olduğu bir faaliyet olarak özetleyebiliriz.

Ceviz ile ilgili bilgisini artırmak isteyenler ve uzmanları ile tanışmak isteyenler için iyi bir fırsattır.
Niksar'a gelmek isteyenler için Ankara ya 400 km, İstranbula 950 km mesafede bir yerdir. Kendi otobüs firması vardır.
Şimdilik bu kadar

Yerel organizasyonu Kaymakamlık, Belediye ve firma sahipleri finanse ediyor ve İlçe Tarım Müdürlüğü Koordine ediyor.
Konaklama ihtiyaçlarınızı kendiniz karşılıyorsunuz. Diğer ihtiyaçlarınız iaşe ve ulaşım büyük ölçüde organizsyon tarafından karşılanıyor.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sebahattin Mesajı Göster
4 Ekim de Kaman'da ceviz festivali var. Bu tüm Türkiye ye açık bir festival. İstayen herkes katılabilir malum.

11-12 Ekim 2008'de de Niksarda Ceviz Çalışma grubu toplantısı var. Ceviz yetiştiriciliğine başlamış, sorunlar yaşamış ya da başlamayı düşünenler Niksar'a gelebilirler. Çalışma grubu toplantıları hem zevkli hem de işe yeni, başlayanlar için uzmanlarla, üreticilerle, fidancılarla vs. tanışma imkanı sunuyor.
Bu vesile ile iki aktivitenin duyurusunu yapmış oldum. Hatırlatayım ben ikisinde de olacağım. )

Düzenleyen Sebahattin : 06-10-2008 saat 10:44 Neden: İmla ve ilave
Sebahattin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön