View Single Post
Eski 26-09-2008, 10:37   #17
Hüseyin Ovak
Ağaç Dostu

Hüseyin Ovak's Avatar

Giriş Tarihi: 29-05-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Selahattin YILMAZ Mesajı Göster
Sevgili Hüseyin ovak, malumunuz üzre sizden aldığım B5A yaz aylarında danışmanlığını yaptığım firmanın çimlerine kullandım. Çimlerde farklı bir canlılıkla birlikte toprakta galeri açan canlının sonunda ya fare **** köstebek olduğuna karar verdim. Bu zararlı çimleri saolsunlar el birliği ile mantari hastalıkla birlikte halletti. Ancak ben özel uygulama da yaptığım alanda keşfettimki kötü bir sulama suyuyla sulanan çim alanda özellikle B5A ile sulanan yerlerde çok yoğun galeriler açmış durumda. Bu bana B5A'nın aynı zamanda çok iyi bir köstebek/fare çekici tuzak olabileceği önsezisini verdi. Şimdi malum tavsiye oranlarınızla hazırladığım sıvıyı çimlerde işaret parmağı kalınlığında galeriler açan bu zararlı için pet şişelerle bir tuzak kurmayı düşünüyorum bakalım B5A'dan köstebek/fare tuzağı işe yarayacakmı?

Ya hu canavar resmen çimlerde zevk galerileri açmış bu kadar galeri görmedim çimlerde iyileşmeyle birlikte bu canlıyıda çektiğini düşünüyorum, tuzakta işe yararsa ben artık B5A'ya ne diyeyim .
Sayın Selahattin Yılmaz;
B5A zaman zaman bizleri de şaşırtan şeyler yapabiliyor, şöyle ki; B5A piyasaya ilk çıktığı zamanlarda Ankara dan bir temizlik firması B5A yı uçak pistlerindeki lastik izlerini temizlemekte denemiş, Bürolarındaki küçük yemek arbalarının yaptığı lastik izlerini B5A ile temizledikleri halde uçak pistlerinde başarı sağlayamadıklarını söylemişlerdi...(Bu işi B5A nın içerdiği özel formül ile kimyasal kalıntılara parçalyıp yok etme özelliğinden esinlenerek yaptılar)
Eee hocam; B5A bu deneyip görmek gerek...

Hüseyin Ovak Çevrimdışı   Başa Dön