Kudret bey,
evet zevkliydi, zaman zaman gırtlak, gırtlağa gelsek de

İşin şakası tabi bu. Eşim iş dolayısıyla şehir dışında arayıp selamınızı ilettim. O da selam ve saygılarını iletti.
Marulları fide olarak satın aldım, çünkü benim fideler henüz 3cm kadar. Yani yetişemediler bu sisteme. Fidelerin kaç günlük olduğunu sormadım ama 4-5 yapraklı çoğu. Akan su sistemimde ise şu sıralar 48 saat bitmek üzere.
Ec ve Ph metre olmadığı için el yordamı, göz kararı ve buradan öğrendiğim bilgilerden çıkarımlar yaparak ilerlemeye çalışıyorum. Besin eriyiğini sizin verdiğiniz formülden yani 10 litreye 100cc A tankı, 100cc B tankı olarak değil, fideler küçük olduğu için şimdilik 50'şer cc ekleyerek hazırladım. Bardaklarda perlit de olduğu için besinlerin tutulacağını düşündüm. Aynı fidelerin artanlarını kasa içinde toprağa ve bazı saksıların dibine ekmiştim. Topraksız olanları bir süre gözlemleyip gelişimlerini takip etmeyi ve toprakdakilerle karşılaştırmayı planlıyorum.
Bir kaç yaprak daha çıktıktan sonra çözeltinin ec sini artıracağım yavaş yavaş. Tabi hala yaşıyor olurlarsa

Şimdilik aklıma gelenler bunlar, doğru yolda mıyım? Fikirleriniz değerli benim için. Saygılar..