Sevgili envor bey,
size cok teşekkür ederim; vaktinizi ayırdığınız için. gerçekten fazlasıyla aydınlanmış durumdayım.
profesyonel sercılıkta rağbet katı kültür ortamında demişsiniz ve benim hiç de aklıma gelmeyen bir sebebi de ortaya koymuşsunuz. Gerçekten de olası bir hastalık senaryosunda hastalık hidroponik ortamda çok hızlı yayılacaktır.fakat gezindigim uluslararası sitelerde eğilimin sanki hep hidroponik üretime kaydığına dair bir izlenim edindim. hem hobi seraları için hem de profesyonel seralr için. (çok kişisel bir izlenim, doğru olmaya da bilir) aklıma şu soru takılıyor, biz türkler çok mu fazla sağlamcıyız, yoksa yabancı üreticilerin bildiği bir şeyi gozden mi kaçırıyoruz?
tekrar teşekkür ederim
kolaylıklar diliyorum