View Single Post
Eski 12-09-2008, 23:10   #115
dican
Ağaçsever

dican's Avatar

Giriş Tarihi: 03-10-2007
Kökleri dışarı çıkmıştı baharda yeni ve büyük saksılarına almıştım sanıyorum toprakları yeterliydi. Pek budamamıştım korkudan yanlış yaparsam diye onlar da uzamıştı biraz. İlaçlama konusunda ne desem yalan olur bana ne dedilerse öyle yaptım. Sanıyorum biraz fazla ilaçladım. Öğrenicem ama güllerime yazık oldu bu arada. Dediğiniz gibi budadım ben şimdi ama kurtulacağını sanmıyorum. Keşke böcekli kalsaydı insan çok bilince de başı derde daha çok mu giriyor nedir? Bu güllerden biri bir önceki yazı da bende geçirdi ama sudan başka birşey vermediğim halde gül gibi geçinip gidiyorduk. Bu sene başı ile gübreleme ilaçlama derken öğrendikçe öldürdüm gülümü Şimdi domateslerin hiç suçu yok mu? Yani havasını kapatacak gibi değildi ama belki salgıladıkları birşey vardır da gülümü kurutmuştur diye de düşünmüştüm. Akıl işte ben suçlu olmayayım da herşey olabilir. Çok üzüldüm ben bu olaylara taa İzmirden getirmiştim ben onu kucağımda bu arada üzgünüm resmini çekecek pek birşeyi kalmadı kapkara bir dal ama yarın gündüz gözü ile çekmeye çalışacağım.
Teşekkür ederim bilgilerinize

dican Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön