View Single Post
Eski 08-09-2008, 14:59   #88
malbman
Ağaç Dostu

malbman's Avatar

Giriş Tarihi: 25-04-2008
Sevgili arkadaşlar, 30 Nisan tarihinde başladığım topraksız tarım ve devamı olan 11' li sistem uygulamasının sonuçları aşağıdaki fotoğraflarda. Geç başladığım için ancak bu kadar oldu ama bir o kadarını da yedim ve inanır mısınız, tatları çocukluğumda yediğim domatesleri andırıyordu. Forumda bir arkadaşın sözünü ettiği plastik şeylerle hiç mi hiç ilgisi yoktu. Bu çalışmayı yapabilmeme imkan sağlayan, başta besin eriyikleri ile ilgili çok şey öğrendiğim ve besin eriyiklerini temin ettiğim sevgili Kudret Tezel' e, bilgi ve tecrübelerini hiç bir kıskançlık göstermeden paylaşan sevgili envor' a ve diğer tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Sayenizde dört ay önce hayal bile edemeyeceğim bir tecrübe yaşadım ve büyük keyif aldım. Veda mesajı gibi oldu ama öyle değil. Bu işi bırakmaya hiç mi hiç niyetim yok. Zaten fotoğraflardan da anlamışsınızdır. Domates tabağının yanındaki beyaz bardakta çimlendirdiğim iki adet kırmızı fesleğeni görüyorsunuz. Sanırım bir kaç güne kadar da Red Robin' lerim elime ulaşır. Onların gelişimini de aşama aşama sizlerle paylaşacağım. Ayrıca apartman yöneticisini kandırabilirsem, yönetim katının balkonuna envor' un (izni olursa tabii) hobi serasındaki NFT sistemini kurup marul deneyeceğim. Kısacası benden kurtuluş yok.

Eklenen Resimler

Düzenleyen malbman : 08-09-2008 saat 15:00 Neden: Yazım hatası
malbman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön