View Single Post
Eski 05-09-2008, 20:49   #9
Todor
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 30-07-2006
Şehir: Yalova
Mesajlar: 6,884
Alıntı:
sıkılmamanızı,üzülmemenizi tavsiye ederim.Eğer apartman yönetim defterinde hayvan besleme ile ilgili alınmış bir karar yoksa hiç ama hiç dert etmeyin. Değerli hayvandostu avukatımız Ahmet Kemal Şenpolat beyin yazısını aynen gönderiyorum.
saygılarımla


"HAYVANLARININ TAHLİYESİ SÖZ KONUSU İSE .



1- Kimsenin sahip olduğu hayvan ihtarname ile apt olağan toplantsında alınan karar ile tahliye edilemez.

2- Tahliye edilecek hayvan için muhakkak size sulh hukuk mahkemesinde tahliye davası açmaları ve kararı kesinleştirmeleri gerekir.

3- Olay çok ciddi boyutlara gelirse bu konuda bir profeyonel uzman avukata başvurmanızı şiddetle tavsiye ederim. Çünkü tahliye edilecek olan kendi hayvanınızdır.

4- Dava beklemediğiniz mecraya gideceğini hissederseniz size karşı dava açana karşı Türkiye'de apartmanların yüzde 80'i kaçak olduğu için projeye aykırılık davası açın. Bunu tek başınıza değil yine bir avukat yardımı ile yapın. Mahkeme tapudaki projeye uygun hale gelmesi için karar oluşturacağından ve kimse dekorasyon yapmış olduğu evin bir kedi köpek için yıkılmasını istemeyeceği için ilk açmış odluğu davayı geri alacaktır."
AHMET KEMAL ŞENPOLAT
http://www.havhav.com/forum/viewtopic.php?t=19744

Ayrıca http://www.pozitifkopek.com/apartman.html adresinde de daha detaylı olarak mevcut.

Benim bildiğim kadarı ile evcil hayvanın beslenmeye başlamasından sonra alınan kararlar bağlayıcı değil.

Todor Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön