View Single Post
Eski 04-09-2008, 10:44   #94
Step Floribunda
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 03-09-2008
[Fakat birde şu durum var, bizim yumurcaklar bazen sıkılabiliyorlar toplantılarda. Daha önce ki toplantılardan olan tecrübem ile bunu söylüyorum, bu durumuda göz önünde bulundurmanız iyi olacaktır sanırım....]

Daha önceki mesajlarınızda size Sebo denilmesini tercih ettiğinizi okumuştum. Benim de Yeni Üye olmuş biri olarak size Sebo dememi umarım laubalilik olarak kabul etmezsiniz sayın Sebahattin Sargın.

Öncelikle uyarınız için teşekkür ederim. Yaşınız küçük olmasına rağmen çok doğru bir tespit yapmışsınız. Gerçekten de bu tarz toplantılarda, hele de onların oynayacağı arkadaşları yoksa, çocuklar çok sıkılıyor ve çevrelerini de sıkmak için ellerinden geleni ardlarına bırakmıyorlar.

Tabi ki biz anne babalar da hoş bir sohbetin ortasında, çocukların can sıkıntısıyla uğraşmak ya da tuvalete götürmek gibi işlerle uğraşmayı istemeyiz. Fakat sizler 1 gün kalmalı bir toplantıdan bahsedince, bizim gibi çocuklu ve ailesi yanında olmayan çalışanların da toplantıya katılmasının tek yolu bu oluyor maalesef. Yoksa emin olun ben de uyarınızı düşünmüş olarak böyle bir soruyu yönelttim grubun geneline.

Step Floribunda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön