Konu: Kanser
View Single Post
Eski 03-09-2008, 11:13   #32
Yaşam Sevgisi
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 02-09-2008
Ben şu anlık pozitif ve negatif enerjiden bahsetmiyorum. Ne olduğu hakkında da, bana bir çağrışım yaptırdığının dışında bir anlamı varsa bilmiyorum. Ancak ruh, pisikoloji dediğimiz şey de bugün bedenle bağlantılı bir mekanizmadır. Saedece beden ve sadece ruh gerçek düşüncesine katılmıyorum. Bir tedavi olacaksa, her iki koldan da birbirini destekler nitelikte mücadele edilmeli. Ruh, tin veya akıl koca bir dağın sadece görünen tepesidir. Beden ruhu etkiler ve ruh da bedeni, organları ve kasları etkiler. Bu bilinen bir olgu herhalde. Çok da ilerlememiş bir sinir-ruh-beden hastalığında(başlangıçta) belki ruhsal-psikolojik bir müdahale kişi üzerinde önemli etkilere ve gelişmelere sebep olabilir. Fakat eğer, ilerlemişse sadece ruhsal müdahele yetersiz kalır. Dirimsel, bitkisel, fiziksel veya kassal bir sağaltım gerektirir ruhsal müdahale ile birlikte.

Sonuç olarak ruh bedeni etkiler ve beden ruhu etkiler. İkisi bir bütündür. İyi bir ruh hali, kişinin hayata bağlanmasına, kaslarda ve organlarda kişinin enerji yüklenme ve boşalma mekanizmasının düzgün çalışmasını sağlar. Kişinin enerji harcama kapasitesini arttırır. VE bu ket vurulmamış yüklenme ve boşalma mekanizması insanı bir sürü sinir hastalığından da kurtarır ayrıca.. Daha da ilerisi, dokuların sağlıklı çalışmasını ve bozulmamasını sağlar. Bu şekilde dokuların, kasların ve organların enerji yüklenme-boşalma mekanizmasının ket vurulmamış bir şekilde yüksek enerji kapasitesi ile çalışması canlılığı, dirimi güçlndirir ve doku bozulmasını, yavaşlamasını engeller.

Ruh ve beden arasındaki bağlantı yadsınamaz. Dolayısıyla yaşama daha bir mutluluk ve sevinçle bağlanan insanda kanser hastalığının iyileştiği de görülebilmektedir.

Yaşam Sevgisi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön