View Single Post
Eski 02-09-2008, 21:47   #27
bernacyhn
Ağaç Dostu

bernacyhn's Avatar

Giriş Tarihi: 14-04-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi FATOS_KARAG Mesajı Göster
Merhaba,
mayıs gibi pazardan aldığım limon çok suluydu. Bende eşimin bütün dalga geçmelerine rağmen çekirdeklerini çiçek toprağına dikiverdim. Yaklaşık 14-15 adet minicik fidelerim var. Minicik dediysem en küçüğü 5-6 cm kadar. Fakat şu sıralar hiç büyümüyorlarmış gibime geliyor. Acaba yavaş yavaş soğuklar başladı diyemi bu oluyor diye sorucaktım. Birde en uzun fidemde (yaklaşık 20 cm kadar) 2-3 yaprağının ucunda kuruma oldu. çok sulamamak gerekirmiş diye haftada 2 **** 3 defa su veriyorum. Bana bu konuda bilgi verirseniz benim gibi bir acemiyi çok mutlu edersiniz. şimdiden teşekkürler
çok sık ektiyseniz köklerden dolayı gelişme yavaşlamış olabilir. tabi soğukların da etkisi var. sulama olayını önceki sayfaları incelerseniz belki size yardımcı bilgiler edinebilirsiniz. açıkçası benim de pek bilgim yok bence her yerde söylemeyin bizim gibi bi tane **** hiç çimlendiremeyenlerin gözü değer maazallah şaka bir yana pazarda tanesini 50 kuruşa aldığımız limonları allahın izniyle elimizle koparıp yiyecek olmamız gerçekten müthiş bir şey...

bernacyhn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön