Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Mine Pakkaner
Hüseyin Bey, b5a nın güllerdeki abiotic problemlere iyi geldiği ile ilgili deneme sonuçları var galiba elinizde, niye bizle paylaşmıyorsunuz?
Bu arada b5a yı uygulayıp iyi geldi sanacak üyelerimize bu durumun geçici olduğunu diğer çıkacak goncalarda muhtemelen sorunun görünmeyeceğini hatırlatalım.
|
Sayın pakkaner;
Benim bu forumda yazdıklarım denemeler sonucu elde ettiğim bilgilerdir.Pek çok denemede bu tür sorunlarda B5A etkili oldu.Ben de sorununu çözememiş olan sayın üyemize bir alternatif sundum.Deneyip denemek kendi tercihidir.Ayrıca düzenli B5A kullanılan bitkilerdeki B5A etkisinin kalıcı olduğunu gözlemledim.****** sizlerin mesleki tecrübesinin önüne geçmek haddim değildir,sadece paylaşım...
Bu güne kadar B5A önerdiğim hiçbir üyemizden olumsuz sonuç almadım, bundan dolayı da mutluyum...B5A yı denememiş üyelerimizin şüphelerinin de kendileri B5A kullanıp sonucu görmeden yok olmayacağını biliyorum çünkü;B5A sıra dışı,yeni bir teknoloji,zaman ve sabır istiyor...Amacım insanlığa faydalı olabilmektir...Umarım başarırım...Saygılar...