View Single Post
Eski 30-08-2008, 11:22   #10
Ludisa Excellence
Ağaç Dostu

Ludisa Excellence's Avatar

Giriş Tarihi: 10-11-2007
Alıntı:
Belki ulaşım konusunda güçlük çeken ve gelmeyi çok isteyen arkadaşlarımızda olabilir.
Kesinlikle!

Alıntı:
O mevkiden geçen otobüs hatları hakkında bilgi vermeniz mümkün mü? (Karşıda oturduğum için oradan hangi hattaki otobüslerin geçtiğini bilmiyorum.)
Gerçi direkt sorunuzuz sn. malinaya sormuşsunuz ama...

Ben bir konuyu atlamışım!
İDO Eylül ün 14 üne kadar Avcılar dan hafta sonları sefer yapmıyormuş.
Şayet yapsaidi;
40 dk.da Kadıköy'de 40-50 dk.da da Ümraniyede olunurdu.
Hem rahat gidilirdi ( malüm deniz otobüsü ) hemde kısmen daha kısa sürerdi yolculuk.

Şimdi;
Deniz ulaşımı olmadığına göre remen işkence başlıyor demek;

Sn. eylems;
Beylikdüzü nde oturduğunuzu tahmin ediyorum;
Eee komşu sayılırız;
Şimdi oradan ya Avcılar a gelip metrobüsle Topkapı güzelgâhına gideceksiniz **** diretk Beylikdüzü-Yenibosna arabaları ile Yenibosna ya oradan yine metrobüs-topkapı güzelâhı...
(Avcılar metrobüs daha mantıklı, en azında ayakta gidilmememiş olunur!)
(Beylik düzünden avcılar 15 dk.(+) avcılar-topkapı 25 dk (=) 40 dk)

Sonra Topkapıda inilip,
Topkapı-Ümraniye hattına binilecek artık trafiğin durumuna göre min 2.5 saat sonra ümraniye.
Ümraniye ye hiç otobüsle gitmedim artık oradanda ömerli mevkii sorulur elbelt 30-40 dk. minibüs...(ömerli mevkii)(Ümraniye çarşıda inilirse...)

Kusuruma bakmayın ama dedim ya işkence diye.Bu sıcakta birde günlerden pazar, araçlar tıklım tıklımken indi bindi min 4 araç ve 3.5- 4 saat...
Bu yolu hergün tepenlere;
Allah sabır versin!
(Unutmadan; birde bunun geri gelmesi var gerçi oraya gidip kim geri dönmek ister onu bilemem.)

Birlikte gidilicek denince denizotobüsü bana çok cazip gelmişti.Avcılar denizotobüsü ile kadıköy e gelinir,oradan da gidilecek güzelgâha binilirdi ama...

Tabi, daha da altarnatifi nasıl olur bilmemem ama bilen varsa lütfen bizimle paylaşsın!

Ludisa Excellence Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön