Alıntı:
Belki ulaşım konusunda güçlük çeken ve gelmeyi çok isteyen arkadaşlarımızda olabilir.
|
Kesinlikle!
Alıntı:
O mevkiden geçen otobüs hatları hakkında bilgi vermeniz mümkün mü? (Karşıda oturduğum için oradan hangi hattaki otobüslerin geçtiğini bilmiyorum.)
|
Gerçi direkt sorunuzuz sn. malinaya sormuşsunuz ama...
Ben bir konuyu atlamışım!
İDO Eylül ün 14 üne kadar Avcılar dan hafta sonları sefer yapmıyormuş.
Şayet yapsaidi;
40 dk.da Kadıköy'de 40-50 dk.da da Ümraniyede olunurdu.
Hem rahat gidilirdi ( malüm deniz otobüsü ) hemde kısmen daha kısa sürerdi yolculuk.
Şimdi;
Deniz ulaşımı olmadığına göre remen işkence başlıyor demek;
Sn. eylems;
Beylikdüzü nde oturduğunuzu tahmin ediyorum;
Eee komşu sayılırız

;
Şimdi oradan ya Avcılar a gelip metrobüsle Topkapı güzelgâhına gideceksiniz **** diretk Beylikdüzü-Yenibosna arabaları ile Yenibosna ya oradan yine metrobüs-topkapı güzelâhı...
(Avcılar metrobüs daha mantıklı, en azında ayakta gidilmememiş olunur!)
(Beylik düzünden avcılar 15 dk.(+) avcılar-topkapı 25 dk (=) 40 dk)
Sonra Topkapıda inilip,
Topkapı-Ümraniye hattına binilecek artık trafiğin durumuna göre min 2.5 saat sonra ümraniye.
Ümraniye ye hiç otobüsle gitmedim artık oradanda ömerli mevkii sorulur elbelt 30-40 dk. minibüs...(ömerli mevkii)(Ümraniye çarşıda inilirse...)
Kusuruma bakmayın ama dedim ya işkence diye.Bu sıcakta birde günlerden pazar, araçlar tıklım tıklımken indi bindi min 4 araç ve 3.5- 4 saat...
Bu yolu hergün tepenlere;
Allah sabır versin!
(Unutmadan; birde bunun geri gelmesi var gerçi oraya gidip kim geri dönmek ister onu bilemem.)
Birlikte gidilicek denince denizotobüsü bana çok cazip gelmişti.Avcılar denizotobüsü ile kadıköy e gelinir,oradan da gidilecek güzelgâha binilirdi ama...
Tabi, daha da altarnatifi nasıl olur bilmemem ama bilen varsa lütfen bizimle paylaşsın!