Sayın adalet yağcı;
Öncelikle içten ve samimi açıklamalarınız için size çok teşekkür ediyorum..
Daha önce de kullanım kılavuzunda detaylara yer verilmesi konusunu bana bildirmiştiniz, ben de bu konuyu yönetim kurulu başkanımıza ilettim.Kendisi de bu konuyu mutlaka dikkate alacaklarını söyledi.Ancak şirketimizin Gaziantep'e taşınma süreci uzun sürdüğünden maalesef bu konu biraz uzadı.Ben tekrar konuyu iletip,en kısa zamanda kullanma kılavuzunu daha anlaşılır hale getirmelerini isteyeceğim..
Bahçenizin durumuna inanın çok sevindim.Ürünlerinizin sağlıklı olmasının yanısıra sebze ve meyvelerinizin çok da lezzetli olduğunu biliyorum;çünkü benim bahçemde yetişenler öyle...Hatta domates,biber karpuz ve ayçiçeğinden çok az da olsa Cumalıkızık toplantısında bulunan üyelerimize de tattırma şansım oldu...Maydonozlarınızın durumuna tam bir yorum yapamayacağım ancak benzer durumda olan başka ürünlerde sulamayı daha bol yapmayı (B5A dan önce ve sonra) öneriyoruz...Maydonozlar için de bunu deneyebiliriz...
Kullanım şekline gelince;Eğer damlama sulama sisteminiz ağaçlarınıza da ulaşıyor ise ağaçlarınıza da damlamadan B5A uygulayabilirsiniz...Kökten yaptığınız uygulamayı meyve ve yaprak dökümünden sonra yılda birkez yapmanız yeterli;diğer uygulamaları damlama ile yapabilirsiniz..
Ayrıca damlama sisteminde toprak sürekli nemli tutulduğundan gün batımından 2 saat sonrayı beklemenize gerek yok,(sadece damlama sistemi için) normal sulama yaptığınız saatlerde(Akşam üzeri ya da sabah) B5A yı damlama tankınıza ilave edin yeterli..(eğer damlama sisteminizden bana daha önce bahsetmişseniz ve ben bu konuyu atlamışsam çok ama çok özür diliyorum..)
Sağlıklı günler dileğiyle..Saygılar...
|