Teşekkür ve Agrotec 2008 Fuarı
Merhaba Müge Hanım ve Arkadaşlar ;
Müge Hanıma teşekkür ederim.Kış aylarında zamanım uygun olacağından gerek arı hastalıklarını gerekse ballı ve polenli bitkileri derinlemesine irdeleyebilecek çalışmalarım olacak.
Bu gün AGROTEC 2008 tarım Fuarındaydım.
Fuar Adı : Agrotec 2008 Fuarı
Açıklama : Ankara Tarım Fuarı
Organizatör : İnfo Fuarcılık
Ülke - Şehir : Türkiye - Ankara
Fuar Tarihi : 28.08.2008 - 31.08.2008
Fuar Alanı : Ankara Altınpark Fuar Merkezi
Sektör : Tarım - Hayvancılık
Yukarıdaki bilgilerini verdiğim fuara Ankara'daki ve çevresindeki arıcı arkadaşlar gelebilirlerse faydalanabilirler.
Cumartesi **** Pazar günü bende fuarda olmayı umuyorum.
Bu gün fuarda Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsü müdüresi ile personelle tanışma ve görüşmelerimiz oldu.
Tanıtım bölümünde arıcılık enstitüsü ve çalışmaları hakkında bilgiler aldık.Herzaman bizlere yardımcı olacaklarını söylediler.Uygun bir zamanda teknik bir gezi ve/veya eğitim çalışmaları olursa katılacağımı belirttim.
Başka bir bölümde Ziraat Yüksek Mühendisi(Zooteknist ) Necdet ERGÜN Beyefendiyle tanıştık.Ayak üzeri sohbet ettik.
ARICILIK : Necdet ERGÜN
ARICININ EL KİTABI :Necdet ERGÜN
isimli kitaplarını ücretini ödeyerek ve kendi yazısıyla imzalayarak aldım.
Hasad yayıncılıktan çıkmış ARICILIK : Zir.Yük.Müh.Necdet ERGÜN isimli eski baskı kitabını ise hediye etme zerafetini gösterdi.Kendisine buradan tekrar teşekkür ederim.
Nizamettin KAYRAL Beyefendinin oğlu Güner KAYRAL'ların tanıtım bölümünde yayınladıkları kitaplar ve zengin malzeme çeşitleri mevcuttu.
Bu fuarda arıcılıkla ilgili pek çok tanıtım bölümleri var.
Gidebilecek arkadaşlar isimlerini buraya yazabilir ve özel mesaj yoluyla bana isim ve telefon numaralarını verebilirlerse Cumartesi **** Pazar günü bir saatte furada buluşabilir, tanışabiliriz.
Gelecek arkadaşlar fotoğraf makinesini getirmeyi unutmasınlar.Ben unutmuştum ! (İş yoğunluğundan)
Camdan iki adet kovanda uygulamalı eğitimde verebiliriz.Fuarda iki adet gösteri kovanı mevcut.
Genel manada Ağaçlar net üyeleri ile de toplanabilir ve tanışabiliriz.Tarım fuarı olduğundan pek çok araştırma enstitüsünün tanıtımları ve ürünleri var.
Dev balkabağı, çeşit çeşit meyve ve tohumlar , makineler ...
Sevgi ve saygılarımla
|