Aletlerimi koyduğum depoyu iyice bir düzeltmem gerekiyor. O kadar çok malzemem var ki. Bir an neler kullandığımı resimleyerek anlatmam gerektiğini düşündüm. En kısa zamanda bunu gerçekleştireceğim. Emin olun ki buradaki aletlerin hemen hemen hepsini ben aldım. Çim makinasından, kaynak makinasına, taş kesme makinasından matkabına, tornavidalarından tutun da aklınıza ne geliyorsa. Oğuz, bir tane çivi bile almamıştır. Sadece, elektrikli şarjlı tornavidayı oğlum ve gelinim aldı. Onun da hoş bir hikâyesi var, anlatmak istedim.
Çocuklar bana anneler günü hediyesi için şarjı tornavida almışlar. Şirketlerinde bekliyor. Hafta sonu buraya Manyas'a gelecekler ve hediyemi getirecekler. Oğlum iş icabı dışarı çıkmış ve gelinimi telefonla arayarak '' ben şirkete dönmeyeceğim, sen gelirken annemin hediyesini unutma akşama yola çıkacağız'' demiş. O sırada gelinimin yanında mal siparişi vermeye gelmiş bulunan bir müşterisi bulunuyormuş. Hımm, anneler günü doğru ya demiş, sormuş ''annenize ne aldınız?'' Esra da ''Şarjlı tornavida'' demiş. Adamcağız gözlerini açarak'' Şarjlı tornavida mı? Enteresan bir anneniz var galiba'' demiş. Esra katıla katıla gülerek anlattı.
|