View Single Post
Eski 26-08-2008, 23:56   #266
Güler
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Benim çim alanım yaklaşık bir dönüm. Geçen sene yaptığım ilaçlar ki iki defa tekrarladım, sonuç vermişti. Çok bozulan yerlere bu sene yama yaptım. Yama yaptığım yerler de aşağı yukarı 200m2 bir alanı tutuyordu. Geçen hafta birkaçgün tatile gittim. Geldiğimde yama yapılan alanlardaki çimlerde kurumalar başlamış. Otamatik sulama ile her sabah erken saatte 25 dakika sulanıyor oysa. Başımın derdi olan su otlarının yanında bu manzara sıkıntıma tuz-biber ekti sanki. Eşim de bolca ''gel inat etme bas ayrık tohumunu'' diyor. Onu dinlemeye neredeyse karar verecek duruma geldim.
Son bir daha, bütün alana Randop basıp, temizledikten sonra. Hazır çapa makinası da aldık, güzelçe toprağı bir alt üst yapıp sunî gübre verip, tekrar beşli bir karışım çim tohumu atayım mı diye ciddi ciddi düşünmeye başladım. Hiç yardımcım yok, sanırım Oğuz da onu dinlemiyorum diye işin bir ucundan tutmayacak, şaşırdım kaldım.
Alanı üçe bölsem, kapak toprağını da evvelden hazırlarsam sanırım 3-4 günde bitiririm, tabî başka hiçbir iş yapmadan. Ha gayret Güler diyeyim mi?

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön