View Single Post
Eski 20-08-2008, 09:01   #49
Dev Sekoya
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 06-04-2005
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nevsune Mesajı Göster
Sn. Dev Sekoya sizin isteklerinizi sponsorlara bildirmiştim ancak sizden kitapların gelmediğine dair, ne kendi adresimden, ne de yarisma adresinden bir e-posta almadım. Fotoyarisma ise zaten kullanmadığım bir adres.

Bu olumsuzlukla ilgili olarak haberim olsaydı mutlaka takip ederdim. Yarışmayı kazanan arkadaşlarımızın ödüllerinin ellerine geçmesi adına, gerekirse defalarca yazışma veya telefon görüşmesi yapıyor, haklarının kaybolmaması için uğraşıyorum. Sizinki için de aynı uğraşıyı verirdim mutlaka.

Konuyla yeniden ilgilenilecektir, merak etmeyin lütfen.
Ben bir konuyu anlamadım. Nevsune hanım bu forumda yetkili mi değil mi. Benim isteklerimi aldığını ve sponsorlara bildirdiğini söylediğine göre demekki yetkili ve isteklerimi zamanında "birşekilde" kendisine ulaştırabilmişim. Ancak bildirilen kitapların bir posta kargo süresi var diye ben de bekledim. Sonra gelmediğini bir kez de foruma yazdım.
Bütün mesele bundan ibaret. Yok aynı yarışmalarda başka dereceye giren arkadaşlarımız benim istediğim kitapları benden daha önce istemişlerse buyursunlar alsınlar. Eğer sponsorlar ilgi göstermiyorlarsa veya kitap kalmamış ise ben gider kendi paramla da alırım... Yeterki net bir şey ifade edilsin, ama nevsune hanımın verdiği cevaptan benim istediğimi bir şekilde ve zamanında aldığını ve sponsona bildirdiğini söylüyor...sizin yazdıklarınız ile onun bir ay önce verdiği cevap arasında bir takım anlayış hataları var..

Dev Sekoya Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön