View Single Post
Eski 19-08-2008, 08:12   #31
aslan_k
Ağaç Dostu
 
aslan_k's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-03-2008
Şehir: İSTANBUL-KARAMÜRSEL
Mesajlar: 399
Sevgili Todor,
Evet Mustafa Usta Yozgat'lı ve kısa boylu esmer biri, sanırım aynı kişiden bahsediyoruz.Ona göre oralarda su var ancak fazla derinde değil 3-5 mt arası, hatta fazla derine inilmemeli yoksa su kaçabilir diyor. Yan komşudaki kuyu 4mt civarında, diğer komşuda geçen haftalarda bir kepçe ile 3mt'lik bir çukur açmış halen dibinde su var . Siz zemin etüdünü kime yaptırmıştınız?

Bu arada 80-100 mt arasındaki sondajın günlük 5-10 ton bir su ihtiyacını karşılayacağını, sondaj vurmaya değer olacağını, eğer daha fazla bir ihtiyaç sözkonusu ise kesin bir şey söyleyemeyeceğini belirtti sondajcı, yani sizin dediğiniz gibi bir durum sözkonusu olabilir benim arsamda da, derin yerine yüzey suyu bulmaya yönelmeli mi acaba?

Sn. Özcan2007,
Altınova Sondaj'ın son fiyatlaması mt=90.00 YTL kuyu ekipmanları da Pompa, pano vb 2.000-3.000 YTL arsı tutar dedi. Yani 120 mt bir kuyu anahtar teslim 13,500-14,000 YTL arası olmalı.

aslan_k Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön