Bu resimlerini gördüğünüz balkonu her yıl gelin gibi süsler budar çiçeklendirirdik. Her gören hayran kalırdı. Senede 15 gün gelip kalan diğer zamanlar Konya'da yaşayan bir mahluk dün bu güzel begonvili habersizce ve dipten kesmiş.
Akşam balkona çıktığımda çiçeklerin solgun olduğunu farkettim.Eşim ben üzülmeyeyim kızmayayım diye bana söylememiş. Neyapacağımı bilemedim.Allah'tan evde yoklarmış. Aynı mahluk kadın geçen sene de bahçemizdeki 14 kedinin kaldığı klübeyi çöpe, kedileri de sokağa attı.
Bu balkonda geçen sene begonviller arasında serçe ve kumruların yem yemesi için yaptırdığımız birde yemlik vardı ve kuş pisliğinden balkonum kirleniyor dediği için kaldırmıştık. Begonviller kendi balkonunada sarmış ve gayet memnundu.
Psikolojik sorunları olan kimse ile iletişim kuramayan bu mahluğa insan denir mi? Bahçemizde de her taraf ağaç ve çiçekti.Geçen sene tümünü kökünden söküp parke taş döşenip güya bahçe temiz duracakmış.
O kadar itiraz etmeme rağmen 3 tane büyük sedir ağacını kurtarabildim.Diğerlerinin hepsi gitti. Buraya yazarak Sizlerin vaktini aldığım için özür dilerim ama beni en iyi anlayacak kişiler sizler olduğunuzu düşündüğüm için paylaşmak istedim. Saygılarımla.