View Single Post
Eski 16-08-2008, 00:04   #138
haxal
/

Giriş Tarihi: 24-07-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nalan dayıoğlu Mesajı Göster
Sağolun arkadaşlar.
Haxal mükemmel oluyor müthiş güzel iş çıkartıyosunuz.
Motor olarak ne kullanmayı düşünüyorsun.Benim akvaryum motoru oldukça güçlü hemde ucuz ve sessiz .Su sesinin fazla olmasından dolayı sarkıtlar yaparak sesi yumuşatmak istemiştim ama yinede fazla ses oluyordu bende
motorun su çıkısının ağzını daraltarak daha az su pompolamasını sağladım ama
motor gücünü engellediğimden motora zarar verirmi bilemiyorum bu hususta bilgi verebilecek arkadaş varmı acaba?

teşekkür ederim çok az kaldı, bu gün motorunu aldık, gardena marka, üzerinde yazılanlara göre 5 metre yükseklik ve 6 ton/saat su çevirme kapasitesi var. uzun pazarlıklar sonucu 120 ytl ye kopardık, resmini çekip koyacağım siteye ama yine geç geldik

çin malı olmamasına dikkat ettik motorun, bu alman malı imiş aldık...

akvaryum pomposına gelince hicbir sorun olmaz kısabilirsiniz su akışını.

ayrıca ankarada rüzgarlı die bir yer var her türlü insaat malzemesi satılıyor, bulamadım ceresit cr 68 i, yerine başka markalar var ama çok pahallılar, 80 ytl 20 metrekare lik yerin sızdırmazlığını yapan bir marka vardı,ilave mavi boyası 60 ytl, çok geldi. gidip koçtaştan bulursam alacağım ceresit i... birde toz boya...

pazartesi bitirmeyi planlıyoruz,motoru denedik,su sesi ne kadar hoş,o yarım hali ile bile oturup başında çay içtik,ne hoş oldu

haxal Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön