Hüseyin Bey mesajınızı ve bu mesaja yazdığınız başlığını hayret ve ibretle okudum. Hani bilmesek koca devlet oturup b5a nın
sağlık denetimi ile ilgili neler yazmış diyeceğiz.
Lütfen uzman olmadığınız (hatta hiç bilmediğiniz anlaşılan) organik ürün sertifikasyonu ile ilgili konularda bu şekilde mesnetsiz bilgiler vermeyiniz.
Tarım Bakanlığının organik tarım nedir nasıl yapılır, diye kaleme aldığı bir açıklama yazısını yukarıda yazdığınız başlıkla sizin ürününüze mal etmenizin yorumunu kimlere bıraksak bilemedim.
Devletin organik tarım yürütme komitesinde bulunan bu kişiler ulusal politikaları tayin takip ve kontrol ederler. Kontrol kuruluşlarının da çalışmalarını denetllerler.
Kontrol sertifikasyon kuruluşu da üretim sırasında bütün işlemlerin mevcut prosedüre uygun yapılıp yapılmadığını inceler ve denetler ve gerektiği halde analizler yaptırır.
Bunlar b5a nın
sağlık denetimi değildir. Hele hele yorumsuz hiç değildir. Buradan anladığımız sadece b5a nın sertifikalı bir ürün olması dolayısıyla organik tarım mevzuatına uygun üretildiği ve organik gübre olduğudur.
Siz Sayın Meyveli Tepe' nin dediği gibi ürüne soru işaretleri koyuyorsunuz.
Şirket pazarlama bölümünden değil de teknik bölümden bir yetkiliyi bizlerle görüştürse sanırım ürün için daha iyi olacak. Belki de çok güzel olan bu ürünün sırf bu saçma sapan cevaplarla karalanması, üzerinde endişe bulutları toplanması yazık oluyor.
Size sorulan sorulara yuvarlak cevap verdiğiniz için görüşlerine güvendiğim meslektaşım Selahattin Yılmaz'ın ürün ile ilgili denemelerini izliyorum. Forum üyelerinden ürün iyi midir, güvenelim mi mesajları alıyorum. Ne zaman bir miktar satın alıp şahsen deneyeyim desem bu tip bir mesajla karşılaşıp üründen soğumak açıkçası beni yordu.
İyisi mi bir süre sadece ürün ile ilgili aldığımız sonuçları konuşalım.