View Single Post
Eski 11-08-2008, 21:51   #3
hassoman
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 19-04-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,457
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina Mesajı Göster
[B][B]
‘Neden kavurmadan kullanılması gerekiyor’ diye sorarsanız, protein, amino asit gibi ısıya hassas bileşenlerinin bozunmasına yol açmamak için... "....." (kavrulmadan, tuzlanmadan ve ayıklanmadan) eğlencelik olarak keyifle yemenin bir yolunu bulmalı!........
Kabak çekirdeğinin yararlılık alanı oldukça geniş gerçekten... Yalnız, kavrulmadan yediğiniz zaman evden dışarı çıkmamanızı öneririm... Kabak tatlısı için aldığım kabağın çekirdeklerini hemen oracıkta kavurmadan keyifle yemiş Kızılay' a (Ankara) çıkmıştım... O anda başıma gelenleri anlatmak bile istemiyorum... Güven Park'ın tuvalet kapısına benim kadar hızlı ulaşan kimse olmamıştır herhalde... Ve içerde benim kadar uzun kalan... O tuvaleti yapan kimse ondan Allah razı olsun...

Aman dikkat!..
Kavrulmamış kabak çekirdeği yedikten sonra kendinizi test etmeden evden ayrılmayın... Benden söylemesi...

hassoman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön