Nalan Hanım, bu soruların birkaçını daha önce sormuştum ama zahmet olmazsa iki soru daha ekledim.
1-Beyaz çimento – mermer tozu karıştırma oranınız nedir?
(Sizin yazdıklarınızı okumasam, normal çimento ve kumla yapmaya çalışacaktım. Onların karışım oranları 1 çimentoya 3 kum şeklinde. Ancak beyaz çimento+mermer tozu benim **** arkadaşlarımın bilgi sahibi olduğu bir karışım değil.)
2- Koçtaştan aldığınız izolasyon malzemesinin adı nedir acaba?
(Likit membranla kaplamayı düşünmüştüm ama sizin kullandığınız malzemenin daha mantıklı olduğunu sanıyorum.)
3-Tavuk teli diye bahsettiğiniz tel yumuşak ve kolay kıvrılabilen bir şey mi acaba? Nerden temin edilir?
(Tavuk telinden elinizde hiç kaldı mı? Herhangi bir fotoğrafı bize bilgi verirdi.Ben inşaatçıların kalın demirleri birbirine bağlamak için kullandıkları telleri şekil vermek için kullanıp, üzerlerine de sıva filesi kaplayarak, üzerini sıvamayı düşünüyordum.)
4-Sessiz motor diye bahsettiğiniz motor hakkında bilgi verebilir misiniz lütfen?
(Maliyet ve gücü yüzünden dalgıç motor kullanmayı düşünüyorum ama onlar da aşırı ses yapıyormuş öğrendiğim kadarıyla. Bu yüzden yeterli su sirkülasyonunu sağlayabilen sessiz ve hesaplı bir motor bulmaya çalışıyorum.)
5-Renklendirmeyi ne tür boyayla yaptınız? Sıradan toz boya mı karıştırdınız izolasyon malzemesinin son katına?
6-Yapmış olduğunuz şelalenin, şelale ve alttaki havuz kırımlarının kalınlıklarını söyleyebilir misiniz?
7-Şelalenizin daha önce eklemiş olduğunuz fotoğraflarını ve şu anki fotoğraflarını daha büyük ölçülerde siteye eklemeniz mümkün mü?
Not: İsterseniz, fotoğrafları mail atmanız halinde ben uygun büyüklüklerde ayarlayıp, yeniden eklemeye çalışırım. Ekleyemesem bile, kendim bakarım ne güzel.
Not: Bu başlığın 83. mesajında da bahçemin ve şelaleli havuz yapmaya niyetlendiğim kısmın fotoğrafları var.
Görüş ve önerilerinizi bekliyoruz.
İlginiz için tekrar teşekkürler.
|