View Single Post
Eski 10-08-2008, 18:22   #4
komutan_2
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 29-07-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 2
arkadaşlar yazılarınızı takip ettim hep sabıdan bahsediyorsunuz ama okurken sabırsız davranıyor hisine kapıdım.benimde bir fikrim var bende avakado çerdeği aldım sizlerin yaptğınız yöntemleri yaptım,bende başlangıçtan buyana deneyim im şöyle pazardan aldığım yumuşak avakodo'yu çekideği çıkartım ama ondan sonra kürdanla iki yerinden batırdım bardağın içine yerleştirdim6-7 aysonra anca köklenmeyi başardım ve köklendikten sonra saksıya aldım şimdi üsten filiz verdi ama sizlerin gittiğiyol güzelmiş sizlerden güzel şeler öğrendim teşekürü bir borç biliyorum.ama sabırlı olmak benim düşüncem,çeirdek leri hemen atmayın demek istiyorum saygılarımla...

komutan_2 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön