View Single Post
Eski 10-08-2008, 06:38   #11
Mehmet Ali Aşık
Ağaç Dostu

Mehmet Ali Aşık's Avatar

Giriş Tarihi: 10-09-2006
Sayin Organik
Güzel bir konu açmissiniz.Her canlinin bir enerjisi olduguna inaniyorum hatta cansiz nesnelerin bile bir enerjisi, aurasi var.Dediginiz gibi Moderen Bilim'in açiklayamadigi çok sey var beyin,ruh ,nazar,telepati vs gibi .Bunun nedenlerinden bir sebebi olaylara materyalist bir sekilde yaklasmalari.
Konun basindaki makale dogadan ve enerjisinden söz ediyor.Doga nedir ve bu enerjiyi nereden alir diye bir soru sorsak cevabimiz ne olur acaba? ilahi dinlere alternatif bir dusunce olarak karsimiza çikan NEW AGE tarzi inançlar Darvinist düsünceyi temel alan modern bilimin kabullenmedigi bazi olaylari açiklasalarda bana göre yinede yetersiz kaliyor.

Kizilderililerin uzun suren yolculuklarinda enerjisiz kaldiklari zaman bazi çam turlerine bir sure sarilarak güç aldiklarini okumustum. Bazen parkta büyük bir agaca sirtimi yaslayarak oturdugum zaman bende bu enerjiyi hissedebiliyorum.
Dedem bag evine gelen misafirler her zaman bahçede yalin ayak dolasmalarini söylerdi.Biz bu huyunu bildigimiz için ilk is ayakkabimizi çikarmak ve toprak uzerinde oyle dolasmak olurdu.Topraga yalin ayak temasin vucudumuzdaki elektirigi aldigi bilinen bir gerçektir.

Mehmet Ali Aşık Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön