Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi arman.b
Dün akşam beceremediğim, daha doğrusu uğraşmaya vaktim olmadığı için(photoshop bilgilerini tekrar etmem gerekiyordu fotoğraf boyutlarını ayarlamak için. Gece de pek işime gelmedi bu.) güzelleştirmeye çalıştığım bahçenin bir ay önceki bir görüntüsünü ekliyorum.
Bu bahçenin komşu bahçeyle olan duvarına 2,5 metre yüksekliğinde, 2 metre genişliğinde, 1,5 mu yoksa 2 metre mi olacağına karar veremediğim bir havuz genişliğinde ve yine karar veremediğim bir derinlikte beton göletli, tuğla, demir ve çimento yükseltili bir şelaleli havuz yapmaya çalışıyorum.
Yukarıda yazmış olduğum mesaja istinaden bilgi paylaşabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Bu bahçenin genel bir görüntüsü. Tamamını fotoğraf makinesine sığdırmak için üst komşuya çıkmam gerekiyor.
Eklenti 44460
Bu da şelaleli havuzu yapmayı planladığım yer. Öndeki duvar, daha önce başlamış ve yarım bırakmış olduğum başarısız ben deneme
Eklenti 44461
Forum yetkilisi arkadaşlara soru: İnşaata başladığımda fotoğraflarını ve nasıl yaptığım konusundaki bilgileri yine bu başlığa mı eklemeliyim yoksa farklı bir başlık mı açmalıyım. **** ekleyip eklememelimiyim. Bu konuda da bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
|
bende senin tam isteğin gibi olabilecek duvar tipi 0.3 lük elek telinden yapılmış bi iskelet var fikir vermesi açısından resmini yollayabilirim,lakin tatildeyim,dönünce inşallah gönderirim resmi,fikir sahibi olman açısından... kolay gelsin.