Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yakamozsimsek
Deniz akvaryumu bu forumu sen açmistin tesekkurler.Bu forum sanalda olsa aslen meslegimizde hiç bir bilgisi olmayan ancak samimiyetine inandigim b5a ureticise yararli olmakta oldugunu dusunuyorum. Gerçi bana çok asiri kiziyor. Ileride fark edecegi hassas noktalarda olacaktir.Ancak dusunmesi gerekir .Ne yapalim buda onun sansina. Ulkede onun gibi firmalar varmi bilmiyorum ancak onun çok sansli oldugu bir gerçek.Su an için o oyle gormesede.
|
Sayın yakamozsimsek;
Size neden kızayım ki,bilakis sizinle ilk tanışma yazısında eleştirilerinizden ders alacağımı belirtmiştim...Siz eleştirilerinizle B5A nın enine boyuna tartışılmasını ve bizim de bilmediğimiz ya da atladığımız konuları(tesbitlerinizle) farkına varıp öğrenmemizi sağladınız...
Ancak sizin söylediğiniz saklama koşulları,B5A nın kullanımı ve diğer emniyet konuları etiketimizde,kullanma kılavuzumuzda ve sitelerimizde hemen hemen tamamı mevcut...B5A gönderdiğimiz tüm üyelerimize kullanma kılavuzu da gönderiyor,bununla yetinmeyip bazı üyelerimize telefon ile de yardımcı olmaya çalışıyoruz...Üstelik ben oturduğu yerden B5A yı pazarlamaya ya da tanıtmaya çalışan biri değilim.Bu güne kadar 500 ün üzerinde köye giderek B5A nın uygulanışını bizzat yerinde takip edip,tecrübeler ediniyorum..Bu tecrübelerimden bazıların da, hastalıklı,kurumuş domates,biber,arpa,çim,meyve agaçları ve süs bitkilerinde sadece B5A kullanarak iyileşmeler tesbit ettim...Bu iyileşmeleri B5A kullanan bazı üyelerimiz de forumda deklare ettiler...Ancak;size net olarak söylemeliyim ki; kesinlikle B5A bir ilaç değildir, sadece; doğru uygulama yapıldığında bitkilerin savunma mekanizmalarını güçlendirerek,hastalıklara ve diğer olumsuzluklara karşı direncini artırıyor...Sakın yanlış anlamayın...
Fazla uzatmadan size şunu tekrar etmeliyim; ben sizin eleştirilerinize asla kızmıyor, bilakis memnun oluyorum...''her ne kadar Türçe niz bozuk olsa da

))''
Tabi ki bizim de eksiklerimiz olacaktır ve biz sizin gibi konusunun uzmanı olan saygıdeğer üyelerimizin eleştirileri ve uyarıları ile bu eksiklerimizi gidermeye çalışacağız...Sizin de dediğiniz gibi tartışma olursa doğruyu bulabiliriz..Ben B5A nın gerçek bir buluş olduğunu tekrar ederek, sizin de ileride B5a nın en ateşli savunucusu olacağınızı umuyor; SAYGILAR SUNUYORUM....