Sevgili limon burada sahsi olarak turkiyedeki sivi gubrelerden tanidigim b5a dir. Bu urunun organik raporuda mevcuttur . Gonul rahatligi ile verebilirsiniz.Ancak kullanma kilavuzunu iyice okuyunuz.Iç mekanda kullanmak istiyorsaniz kuçuk bir onlem aliniz. Bitkinize disarida veriniz bu mamulu ve kesinlikle koklamayiniz.Saklama kosuluna da gelince asla evde saklamayiniz .Butun sivi maddelerin tamaminin saklanma yeri bahçedeki bir depodur.Bunun da kosullari vardir .Bu tur sivi **** toz olarak aldiginizda sakladiginiz binanin pencereleri olamak zorundadir ve bunlar açik kalmak zorundadir.Peki neden. Bu tur karisimlar iç mekanda çikartmis olduklari gazi disariya rahatlikla vermediklerinden dolayi sikisma yaparak kapiyi açtiginizda yuzunuze gelecek basinçla oldugu gibi cigerlerinize nufus edecektir. Ya sanirim bunlari yazmak zor olmasa gerek uretici firmanin.Sizin urununuzu ben ne yapayimda tarifini ogreneyim.Benim sizden istedigim sunu insanlara basitce soylemenizdi ****** bazi maddeler var.Bunun da onlemi alinmali.Cok mu zordu bunu soylemek .Bunlari yazmak .Neden hiç bir zarari yoktur imaji yaratarak pazarlamaya çalistiniz.Sunu belirtmeliyimki kimyacida organikci o ulkede ve sadece gururunun incildigini dusunerek konuyu degisik yerlere çekme mantiginda hareket etmektedir.Gururunuz incilmesin arkadaslar benim kimsenin malinda gozum yok.Uyguladigim organik gubreler zaten var. Ve bu gubrelerdede bazi maddeler bulunmamakta.
|