Sanirim sorumu anlamadiz. Bunun turkçe yazimdaki **** dusunduklerimi yaziya çeviremememdeki ozurume bagislayiniz. Sunu sormak istemistim eger ingilizce yazan belgedeki kullanimda gaz çikartmaktadir ibaresini ele alir isek evinizde kapali bir alandayken bu siviyi kullanirmiydiniz. Gerçi sunu eklemek isterim organik bir yasam savunucusu oldugunuzu dusunerek bundan dolayi mutlu oldum. Bu urunu ureten sahsa karsida ozel bir karsi propaganda yapmak amaci içerisinde degilim. Dunya ulkelerindeki oligarsik yapiyi ele alirsak ulkedeki ureticiyi zaten onlar bogmaktadir. Burada bizlere dusen gorev yuzde yuz yerli mali kullanmaktir. Ancak burada yerli mal ureticilerinin ellerindeki malin ne amaçla kullanilabileceginin pazarlamasini yapmayi iyi bilmelidir. Bunun içindir ki insanlara satis yaparken kullanma kilavuzunu oldugu gibide anlatmalari sarttir. Ben bu urunun nasil imal edildigini bilmek istemiyorum bu urunu ureten insanida kirmak gibi bir amacim yok . Ticaret guzeldir ancak bilinçli ticaret yapan insanlar kazanabilir. Bunada su ornegi vermek isterim benim elimde kapi gibi turkiye cumhuriyetinin bana vermis oldugu organik gubre vardir delili ise analizdir. Ve bir arkadas bana sordu çimlerim **** sebzelerim olumsuz. Burada yapilmasi gereken su olmaliydi. Bu konuda uzman olan arkadaslardan yardim aliniz eger sorunun gubre oldugunu soylerseler benim gubrem aslanlar gibidir.Yok eger sorun toprak ph'i ise benim gubrem mucize yaradamaz. Amacim bu urunu satan arkadasin ne kalbini kirmak nede ona umutsuz bir hava yaratmaktir.
Eger kalplarinizi kirdiysam uzgunum.
Bu arada hocam yazimi duzeltmeye çalistim. Bakinca hatalarimi soylersen sevinirim.
Düzenleyen yakamozsimsek : 29-07-2008 saat 21:38
|