Geç cevabım içim üzgünüm ancak forumda gelişme olduğuna dair abone olmama rağmen bana bir email gelmedi. Tamamen esadüf eseri gördüm mesajlarınızı.
Emine Hanım B5A yı siz bana söyler söylemez aldım ancak sanırım elime geçtiğinde bitkimin üzerindeki son yeşilliği de kaybetmiştim. Sanırım kök kısmında ciddi sorunlarım var idi çünkü bitkinin toprağı bu havaya rağmen bir türlü kurumuyor. Genede B5A yı denedim. Şu an Mine hanımın en son söylediği şekilde budamış durumdayım ağacı. Kesilen yerlerde gövdenin içinde de hiç bir yeşillik yok.
Şu an gölgede tutuyorum. 5 lt lik pet şiseden yaptığım yapay bir sera var çevresinde. Sprey yaprak gübresi aldım onu gövdeye sıktım bir kez, belki besin alır umudu ile. Geçen gün başka bir tavsiye ile aspirinli şekerli bir karışım verdim. Görüntüsünde hiç bir umut olmamasına rağmen, bir süre daha deniyorum şansımı.
Eve gidince son halinin fotoğraflarını çekip ibret-i alem olarak bu foruma koyacağım. Çok isterdim kenardan patlayan bir filiz fotoğrafı iliştirmeyi ama.
|