View Single Post
Eski 22-07-2008, 03:04   #118
Nurcan Özgür
Ağaç Dostu

Nurcan Özgür's Avatar

Giriş Tarihi: 15-05-2008
Bursa toplantısı benim için bir ilkti. Evimdeki bir pencereden ''HİÇ BİR BİLGİM OLMAYAN KONULARDAKİ'' yazı ve bilgilerini takip ederek, öğrenmeye ve kendilerini tanımaya çalıştığım insanları gördüm. İlk önce her bir yüz bana yabancıydı fakat konuştukça hepsiyle ilgili bazı forumlardan bilgim olduğunu fark ettim. BU DUYGUNUN TARİFİNİ YAPABİLMEM MÜMKÜN DEĞİL.

Ben toplantının kültür park kısmında buluna bildim sadece.Çocuklarımı da getirmiştim toplantıya oğlum öğlen uykusunu uyumadığı için yoruldu, çocuk parkında çok oynadı üstü başı kum oldu çok eğlendi . Bursa turuda daha fazla dyanamayacağını düşünerek Bursa turuna çıkıldığı sırada ben arkadaşlardan ayrıldım. Çocuklara luna park sözü verdiğim için o tarafa geçtim.Lunaparkta onların biraz daha günüllerini yaptıktan sonra kültür parktan eve doğru ayrıldık. Eve gelene kadar oğlum yolda uyuya kaldı dayanamadı .Tabi benim aklımda cumalıkızıkta kaldı .

Herkezin güzel bir gün geçirmiş olması beni çok sevindirdi. Şehir dışından gelen arkadaşların geziyi beğenmesine çok sevindim . Bu toplantının kahramanı otom karıncası sevgili Sebahattin kardeşim ve Selahattin bey etrafta pire gibi koşuşturdular. Bursa toplantısına çok güzel ev sahipliği yaptılar . Alkış onların teşekürler.......

Tohumlar için selahatin bey ve sabahatin kardeşime ayrıca sevgili Turco abime domatesler için teşekür ederim. sevgili Turco sanırım kek sizdenmiş kızım bayıldı oğlum inatla tokum yemiycem diyerek tatmadı ama teşekürler.

Nurcan Özgür Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön