View Single Post
Eski 21-07-2008, 17:03   #105
Sebahattin Sargın
Ağaç Dostu

Sebahattin Sargın's Avatar

Giriş Tarihi: 16-12-2006
Sevgili Limonunda dediği gibi çok yorulduk....

Toplantı benim için saat 07.30'da terminalden Sevgili Cemoyu almam ile başladı ve Habibe Hanımı saat 22.00 ve 22.30 sıralarında gene Terminalden uğurlamam ile son buldu. Eve vardığımda saat 24.00 civarlarında idi....

Toplantımız saat 12.00 civarlarında başladı. Herkes birbirini çok özlemiş hemen sohbetlere başlandı. Yeni gelen üyeler ile tanışıldı, Selahattin Hocam üyelere şeker otu tohumu dağıttı. Sonrada ben kış tatlılarını dağıttım. Güzel paylaşımlarımız oldu Tufan Beyin getirdiği bitkiler renk kattı toplantıya onlar da üyelerimize dağıtıldI, kendisine emekleri için çok teşekkür ederiz...

Sevgili Turconun getirdiği kekler afiyet ile mideye indirildi Kendisine teşekkür ediyoruz...

Saat 16.00 civarlarında Sevgili Çekirdek aramıza katıldı, renk kattı toplantımıza...

Güzel sohbetler ile devam edildi, değerli hocalarımız Şükran Hanımdan ve Selahattin Hocamdan fazlası ile sorularımızla yorduk...

Saat 18.00 civarlarında Kültürparktan Tophaneye çıktık, Osman Gazi ve Orhan Gazinin türbeleri gezildi. Bursaya tepeden kuş bakışı bakıldı

Sonra toplantımızın 2. kısmı başladı....

Cumalıkızığa gitmeye karar verdik, zamanı olmayan ayrılmak isteyen arkadaşlarımız ayrıldılar. Kalanlar ile birlikte yola devam ettik. 700 yıllık tarihi Cumalıkızık köyüne gittik, Kınalıkar ve Yeşeren düşler adlı dizilerin çekildiği köy burası....

Uludağın eteklerinde şirin ve güzel bir köy. Biz gözleme evinde enfes gözlemelerimizi yedik çaylarımızı içtik tertemiz havada...

Sonra Mehmet Emin amca aramıza katıldı gözlemelerimizi yerken, hoş sohbetler edildi...

Mehmet Emin amcamının böğürtlen, ahududu ve bektaşi üzümlerinin bulunduğu bahçesine gittik. Hiç çıkmak istemedik enfes böğürtlerinin tadına doyum olmuyordu doğrusu...

Saat oldu 21.00 Mehmet Emin amcanın evine gittik, çok şirin bir köy evi orada enfes böğürtlen sularımızı içtik. Öyle güzeldi ki anlatamam size herkes tadına bakmalı mutlaka...

Saat 22.00 sıralarında köy meydanından ayrıldı herkes, evli evine köylü köyüne misali....

Toplantıya katılanlar;
1) Selahattin Yılmaz
2) Sevilay Hanım ve Eşi
3) İklimsiz
4) Şükran Ayalp
5) Çekirdek
6) Turco
7) Tufan
8) Zerdüşt ve arkadaşı
9) GürselS.
10) Bademağacı
11) Drmiyevic
12) Zfkg
13) Cemo
14) Habibe
15) Sebahattin Sargın

Beni kırmayarak toplantımıza katılan bütün arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim can-ı gönülden...

Bize mükemmel bir ev sahipliği yapan Mehmet Emin amcaya yürekten sevgilerimize teşekkür ediyoruz....

İşte böyle dolu dolu bir gün geçirdik, yeni toplantı planlarımızı yaptık....

Gelemeyenler neler kaçırdılar bir bilseler...

Not: Evimde internet olmadığı için başka bir bilgisayardan yazdım raporumu, bir eksiğimiz hatamız varsa özür dileriz...

Sevgiler

Düzenleyen Sebahattin Sargın : 21-07-2008 saat 22:01
Sebahattin Sargın Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön