View Single Post
Eski 20-07-2008, 20:51   #149
eakkaya_68
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 13-07-2008
B5a yı heyecanlı bir şekilde okumaktayım

Aklımdaki bazı düşünceleri yazmak istiyorum insan sağlığına zararlı bakteriler den bahsedilmiş benim bildiğim kadarı ile agızdan alınan en zararlı bakteri amip ado ishal yapar ama clastridyum gibi bakterilerin artıkları çok tehlikelidir. ayrıca arkadaşlar
Aklımdaki bazı düşünceleri yazmak istiyorum insan sağlığına zararlı bakteriler den bahsedilmiş benim bildiğim kadarı ile agızdan alınan en zararlı bakteri amip ado ishal yapar ama clastridyum gibi bakterilerin artıkları çok tehlikelidir. ayrıca arkadaşlar sanıyormusunuzki insan sağlığına en zararlı mikroorganizmalar toprakta yaşıyor . en zararlıları kendi vucudumuzda yaşıyor zaten mesela burnumuzda stafilokokus aereus . kanama karışıpda sepsis yapsa vah halinize . B5a ile çok çok güzel şeyler okudum ama . ilginç olan bu kadar güzel bir buluşun ülkemizde keşfedilmiş olması ? ve hangi labaratuarda ortaya çıkarıldığı . Acaba her yıl tohumlarına bir dünya para verdiğimiz yabancı ülkelerde buna benzer bir madde (miko plazma) bulunamamışmı?. B5a fikrini ve icadını yapan kişi bu konuda açıklama yapmmıycakmı. Ayrıca psoudomonas bir bakteri . mikoplazma ise virus gibi sadece gen dizisi taşıyan uygun ortamda canlanabilen bir bakteri içinde yaşayabilen bir varlık

eakkaya_68 Çevrimdışı   Başa Dön