View Single Post
Eski 17-07-2008, 18:52   #1745
yakamozsimsek
Ağaç Dostu

yakamozsimsek's Avatar

Giriş Tarihi: 01-09-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sev_illa Mesajı Göster
merhabalar.Valla kesmek zorunda kalıcamda! kökünü nasıl kuruturda yerine güzel bir fidan dikerim acaba? bir metre yanında zakkum diğer yanındada malesef hasta sarmaşık gülüm vede hemen yanında kendiliğinden çıkmış erik fidanı var. Erik fidanını oradan ne zaman söksem kıyamıyorum ama! sarmaşık gülü kurtarmaya çalışıyorum. incirin kökleri malüm! yakınına bişey dikmeye kalktığımda kazdığım çukur içinde beton basamaklar var adeta Yanii.. gülermisiniz ağlarmısınız cinsinden. İlgilerinize vede yardımlarınıza teşekkürler.
Not:İspanyol değilim.Türküm, doğruyum ,çalışkamım
Sevgili sevilla ispanyol diye saka yapmistim neyse kok kurutmasinin çok degisik yontemleri vardir ilaçlama ilkidir ancak ben kimyasal maddelere karsiyim herkez onlardan bahsediyor kimsede gelecegimizden bahsetmiyor eger kok kismina inebiliyorsaniz kok kismini en basit yoldan kesiniz eger bu sansiniz yok ise çamasir suyuna ihtiyaciniz vardir bolca dokunuz kuruyup gidecektir ancak eger bahcenizde sebze meyve yetistiriyorsaniz dikkat ediniz yakinlarina dokmeyiniz cunku sebze **** meyve vucuduna alarak çamasir suyunu bir reaksiyon geçirerek zararli konumada gelebilir tabi eger sansiniz varsa inciri kestikten sonra kok kismini yakabilirseniz toprak yakini bolumunu artik kuruma yolu ile yok olup gidecektir .

yakamozsimsek Çevrimdışı   Başa Dön