Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi adalet yağcı
Sevgili Emine;
Beş gün önce b5a aldım, hemen çiçeklerime ve sebzelerime uyguladım.
Uygulamayı her kök için tek tek yapmak üstelik gece saat 23.00 te oldukça yorucu oldu benim için 
Benim üç tonluk bir tankım var, bahçem üçyüzelli mk. kadar, 20 tane ağacım, sebzelerim ve çiçeklerim var.
Tankın içine 250 ml. b5a koyup bunuda damlamayla versem uygun olurmu, tabi tankın içinde kalan gübreli suyu 15 gün sonra tekrar kullanmak istiyorum.
Bu şekilde bekletmenin bir zararı olurmu.
Ürünün düşük sıcaklıkta saklanması gerektiği yazıyor nasıl muhafaza edebilirim, buzdolabından başka alternatif varmı 
Bu ürünü buzdolabında saklamakta bana oldukça yanlış görünüyor.
Cevabınız için şimdiden teşekkürler ediyorum.
Sevgiyle...
|
Adalet Hanım; Öncelikle güzel sonuçlar elde etmenizi temenni ediyorum.
Ürünün, yiyeceklerimizi koyduğumuz buzdolabında saklanması ****** uygun olmaz. Ağzını iyice kapatıp, güneş görmeyen serin bir depoda saklanabilir.
Fazla su ile kullanımda herhangi bir mahzur yoktur. B5A organik sıvı gübre kullanılırken kullanılacak ekipmanların temizliğine ve kimyasal ilaç kalıntıları olmamasına dikkat edilir. l litre B5A organik sıvı gübre 5000 metre kare alanın gübrelenmesinde kullanılabilir.1 litre B5A organik sıvı gübre 1000 – 2000 litre su ile sulandırılarak ( veya daha fazla su ile sulandırılarak ) 2000 metre kare alanın gübrelenmesinde kullanılır. Bu durumda tankınızın yaklaşık 6da 5lik kısmını kullandıkdan sonra, kalan 500ml lik suyun içine yaklaşık 175ml B5A karıştırın. Son sulama suyunu tüm araziyi yetecek şekilde verin. Tankın içinde gübreli su bırakmayın.Çünkü gübrenin içinde bulunan mikoplazmalar deforme olabilirler.
Umarım yardımcı olmuşumdur. Kolay gelsin.