Selam herkese
Uzun süredir aranızda olamamaktan dolayı üzgünüm belimdeki rahatsızlıktan dolayo bitkilerimle ilgilenemedim ve dolayısı ile bitkilerde benim gibi hasta oldular ama sagolsun kudret amca sayesinde bu yaz degişik bir deneyim yaşama fırsatı buldum ve umdugumdanda iyi bir netice aldım domates biber salatalık yetiştirip bunları tatma imkanı buldum hernekadar şu an durumları pek iyi olmasada tabi bu tamamen benim hatam aslında rahatsızlanmam dan kaynaklanan birşey fakat sonuç olarak bakıldıgında bir çok soruma ve merakıma cevap buldum mesela bu şekilde topraksız yetişen domates olsun biber olsun tatsız tuzsuz oldugunu söyleyenler olmuştu ama asılsız oldugunu deneyerek ögrendim domates yani sayın envor un gönderdigi ve durgun suda yetiştirdigim domatesler süper lezzetliydi biber o da harikaydı hele salatalık hepsi birbirinden lezzetli ürünler salatalık suyu sevdiginden olsa gerek çok daha verimli oluyor hergün yeni bir iki salatalık yenecek hale boya geliyo saten onu gördügüm anda dalında kalması imkansız anlıyacagınız bir daha ki yaz a işallah saglıgım da yerinde olursa daha profesyonel yapmayı istiyorum kudret amca gibi dost canlısı insanlarla bilgilerini birikimini paylaşabilen biri ve envor gibi neşeli ve diger sıcakkanlı üyelerle tanışmakta ayrı bir zevk ve mutluluk. Bu biraz veda mektubuna döndü ama hani bir türküdede diyorya mektup derken şiir oldu bak yine diye o hesaba döndü daha fazla uzatmayım yine buralardayım hepinize saygılar sevgiler SİN
|