View Single Post
Eski 07-07-2008, 20:27   #4
malina
agaclar.net

malina's Avatar

Giriş Tarihi: 03-04-2004
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi msgurkan Mesajı Göster
Malina, dikkatinizden kaçmış olabilir, ben sonuçların açıklandığı gün cevap yazdım ve ödül seçimini de yaptım.
Ödüllerin gerekliliği konusuna gelince benim açımdan yarışmada "kazanma" yeterli ve onure edici bir ödül.
DarkYes'in sonuçları açıkladığı #18 nolu mesajdan sonra, sizin yazdığınız sadece bu alıntıladığım mesajınız var. Yanılıyor muyum? Numarasını kopyalayıp yapıştırır mısınız?

Alıntı:
Her Sponsor, her ay, sadece bir yarışmacıya ödül vermektedir. (FFC 3 ödül veriyor)

Size uzatılan bir tabak şeker içinden bir tanesini seçtiğinizi düşünün
Bir arkadaşınız bir şekeri aldıysa, siz ancak geri kalanlardan birini alabilirsiniz.

- Ödül kazanan arkadaşlar; yarışmayla ilgili başlık altında, seçtiğiniz sponsoru yazmalısınız.

- İlk yazan hak kazanır. Daha sonra seçim yapacak olanlar, geri kalanlardan ödül seçmek durumundadır.

- Yarışmayı kazandıkları duyurulan kişiler, seçtikleri ödülü forumda, ilgili yarışmaya ait konuya yazmakla yükümdürler.
Şeker tabağı gibi komik açıklamalar bile yazmıştım

Eposta ile ödülünüzü bildirmeniz yetmez. Diğer arkadaşların, hangi sponsordan seçim yapıldığını bilmeleri gerekir ki, diğerlerinden birinden seçim yapmaları mümkün olabilsin...

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön