View Single Post
Eski 07-07-2008, 10:43   #17
malbman
Ağaç Dostu

malbman's Avatar

Giriş Tarihi: 25-04-2008
Nihayet oldu. Karar verdikten bir buçuk ay sonra domateslerimi 11' li sisteme yerleştirebildim. Sürekli çıkan aksilikler nedeniyle biraz daha oyalansam sanırım seneye kalacaktı. Sistemi ilk kurduğmda kola şişelerinden oluşan saksıları yerleştirdim ve deneme amaçlı olarak sisteme su bastım. Bir de ne göreyim, kola şişelerinin girdiği yerlerden şakı şakır su akıyor. Ve dertler böylece başladı. O hafta sonu kullandığım hiç bir malzeme derdime çare olmadı ve hafta sonumu bu şekilde geçirdim. Birinci ve ikinci fotoğrafta saksılar takıldı. Üçüncü fotoğrafta bir yandan sistemin her saksısından sular akarken, diğer yandan da bana yardım eden kuzenim oturmuş akıntıyı nasıl giderebiliriz diye Zihni Sinir proceleri üretiyor. (Sanki sistemin kendisi yeterince zihni sinir procesi değilmiş gibi). Dördüncü fotoğrafta sular hala akıyor. Beşinci fotoğrafta kulaklarından dumanlar fışkıran tombalak arkadaş ise ben oluyorum. Sinirlerim allak bullak olmuş, kan ter içinde kalmışım ve kuzenin Zihni Sinir procelerine daha fazla dayanamayıp sakinleşmek için üst kata kaçmışım.

malbman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön