sevgili eczadolabı;53 nolu mesaj resimlerinizine bakınca fazla sulamanın etkileri bariz gözüküyor,aynı zamanda güneş ışığındanda yoksun büyümüşler sanki,yaprakların kalınlaşmasını önlemek ve çiçeklerin tutmasını sağlamak için yapraktan (%80 kükürt)sulu kükürt uygulaması yapmanız gerekiyor,ayrıca domates çiçeklerinin daha iyi döllenmesi için işaret parmağınızı,baş parmağınız ile tutup bırakarak arka arkaya bir kaç kez vurarak titreşim sağlamanız gerekecek,****** bu vurmalar çiçekleri ve salkımı kırmayacak sertlikte olmalı.2. resimdeki büyüme noktasında(görebildiğim kadarı ile)yüksek EC belirtileri var.
Topraksız tarımda katı ortam kültürü yapıyorsanız,sulamaya ve iklimlendirmeye çok dikkat etmelisiniz,mesela sizin yaptığınız gibi 24 saat sulamaya gerek yok ve kesinlikle böyle sulanmamalı,siz bu şekilde sulamasaydınız domatesinizin çiçekleri daha küçük olacaktı,salkım boyları kısa olacaktı,3.resimdeki domates çiçeklerininde tutmaması bu yüzden...
54 nolu mesajdaki bitkilerin durumu çok kötü,patlıcanı kırmızı örümçekler sarmış galiba,ev ortamında o kadar kır. örümcek nasıl oldu onu bende anlamadım,Bence 54 nolu mesajdaki bitkileri düzeltmeniz çok zor...

Ayrıca sulamayı 3 saatte 15 dakikaya düşürmenizde hata,bence yarım saatte 2 dakika yapabiliyorsanız veya 1 saatte 4 veya 5 dakika yapsanız iyi olur sanki.
****** bu benim düşüncem sizi ikna etmeye çalışmıyorum,ben sadece bilginin paylaştıkca büyüyeceğini düşünüyorum...

Saygılarımla...envor...