Hayvanlara zarar gelsin istemezmiş
Farkında mısınız bilmem ama hayvanların yaşam alanını işgal etmiş durumdayız ve buna rağmen utanmadan bahçede gezinen kedilerden bahsediyorlar. Ha birde hayvanları çok severmişte, yetkiliyi uyarmışmış. Bak bak. Acayip sinirlendim ya. Nefret ettim bu sonradan görme insanlardan. kedi bu tabii ki bahçede gezecek. Yeri gelecek toprağa pisleyecek. Onlar doğaya ait ve bizler onlara yaşayacak bir doğa bırakmadık. Gasp ettik durduk. Şimdide çözüm olarak onları yok etmek istiyoruz. Yuvaları olan ağaçları, ormanları yok ettik. Komşun çok iyi bir kadınmış. O aç kediler onun döktüğü mamayı elektrik süpürgesi gibi yalar yutarlar ve üstüne üstlük temizler. Nerede kaldı onların pisliğine doğanın ihtiyacı var. Toplatıp duruyorsunuz kedileri ve köpekleri ve onları alıştıkları ortamlardan uzaklaştırarak büyük günahlar işliyorsunuz. Cani insanların zehirlemesine sebep oluyorsunuz. Sonra utanmadan bir de hayvanları severim diyorsunuz. Sizin onları uyutanlardan ne farkınız var? Buna zemin hazırlayan sizin gibi benciller...Burada kaç kediye zehir içirdiler. Efendim neymiş bir daha köyden yeni indim şehire sonradan görme bir bayan(davarlarla büyüyen) rahatsız oluyormuş. Cıyak cıyak acı çektiler. Madem seviyorsun ve rahatsız oluyorsun, gitte gör barınakların halini. Gitte gör, nasıl çabalıyor insanlar onları yaşatmak için. İnsanlık budur işte. Amerika'da Avrupa'da kediler ve köpekler hastanelere giriyor, otelleri var. Yaşadığın ortama katkıda bulun. Kedi istemiyorsan çevrende, onlara yaşayacak alan bırak.
|