View Single Post
Eski 25-06-2008, 13:27   #40
şükran ünal
Ağaç Dostu

şükran ünal's Avatar

Giriş Tarihi: 25-07-2007
Sabahleyin uzunca bir cevap yazmıştım ama forum da yapılan düzenlemeden dolayı error verdiği için kaydedilmemiş. Sevgili limon ve sebo teşekkür ederim. Akşam evdekilere'' Eğer bana fotoğraf konusunda yardımcı olmazsanız olacaklardan ben sorunlu değilim'' diye terör estirince hemen biri resimleri çekti birisi de yükledi. tabi ben yine çamura yattım.. Neyse yavaş yavaş öğretecekler söz verdiler. Her ikinizin de bu konuda yardım edeceğinizden eminim ama o uygun zamanı yakalamak önemli. Limon bahçedekiler gerçekten şimdilik iştahlı görünüyorlar. Kabakları ve yerdeki biberleri çekmemişler onlarda şimdi hep çiçekteler. Patatesler denemelik olarak saksıya ekilmişti. Onların hemen yanında karadut çok güzel görünüyor. Ortanca her sene ancak filizlenip bu kadar oluyor ve yarı açıp yarı açamadan soğuklara kalıyor. Bakalım bu sene biraz onu besiyorum. Ortancanın hemen yanında mavi saksıda nane var. Asmadan bayağı yaprak toplayıp kışlık olarak derin dondurucuya koydum. artık üzümünde sıra. Sevgili sebo, kızımın arkadaşları kalıyorlar bizde o yüzden seninle irtibat kuramadım. Zira bilgisayar onun odasında veşimdilik bize sıra gelmez.

şükran ünal Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön