View Single Post
Eski 24-06-2008, 10:33   #1235
özlem11
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 05-06-2007
Arkadaşım biz galeriye diyelimki resim ekledik. Yorum yapmak istediğimizde her resme tıklayıp tek tek görüş yorum belirtmek zaman alır. Zaman olgusu herkes için değerlidir. Takip olanağı azalır.
Madem burada sadece afrika menekşesinin özellikleri yer alacaktı neden açıldı. Neden formun içinde yer alıyor. Siz sadece kütüphane bilgisi görünümünde olsun istiyorsunuz. O zaman her bitkinin kendine ait ansiklopedik kısmı ayrı olacaktı, forum da ayrı. Bildiğim kadarı ile forum demek site üyelerinin yazıştığı yer. Şayet bizim yazdıklarımızdan da önemli olanlar çıkarılıp ansiklopedik kısma yönetici tarafından eklenebilirdi. Hem biz ziraatçi değilizki; nacizhane elimizdeki bitkileri yaşatmaya çalışan, doğru şekilde bakımını öğrenmeye gayret eden bunuda sohbetle bütünleştiren bireyleriz.
İnanın artık siteye ne yazacağımı şaşırdım. Ve şunu belirmek isterimki 1 yılı geçti siteye üyeliğim. 5-6 kere bende uyarı aldım. Ama bilerek değilde bilmeyerek yaptıklarımdan dolayı. Bunları yazarken hiç kimseye karşı bir art niyet taşımıyorum.Başkaları tarafından hata olarak değerlendirilen olgularıma devam etmek istemiyorum.

özlem11 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön