View Single Post
Eski 22-06-2008, 13:36   #1301
Ali H. ALI
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 08-06-2006
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina Mesajı Göster
Arkadaşlar,

Bir süredir, çeşitli başlıklarda gereksiz mesajlaşmalar olmakta... Sizin için gerekli olabilir ama o konu hakkında bilgi almak için, başlığı okuyamaya çalışan bir üyenin gözüyle bakarsınız, gereksizin de ötesinde bir duygu oluşturmaya başlayacağını farkedersiniz.

Özet olarak "aman da aman, ne güzel çiçek açmış" seviyesinde devam eden yazışmalar, konuya hiç bir katkı sağlamıyor. Forum üyeliği boyunca bu içeriğe yakın bir cümleyi, bir kaç kez yazmış olanlara sözümüz yok. Ama kısa süre üye olmuş, mesaj sayısı yüzleri aşmış bazı üyelerin mesajlarına göz atıyorum; dişe dokunur (soru, cevap, gözlem, öneri) olanların sayısı dörtte birden az.

Bu arkadaşların bazılarıyla özel olarak görüşüyoruz. Kimi tavrını düzeltiyor, kimi üç gün düzeltip sonra yine başlıyor...

Bu nedenle toplu bir bilgilendirme yapmaya karar verdik.
Mesajlarınızı bu gözle kontrol edin. bu sınıfa giren biriyseniz, en kısa sürede tavrınızı değiştirin hatta eski mesajlarınızın bu kapsama girenlerini silip, konunun amacına uygun olarak okunmasına katkıda bulunun.

Diğer tür mesajlaşmalarınız için kahveyi ya da özel mesajlaşmayı kullanın. Hatta çok istiyorsanız sadece bu amaçla yazışılmak üzere yeni bir başlık açalım.

Tahmin edersiniz ki; forumun, çoğunluğun yararlanmasına uygun olarak devam etmesi esastır. Ek önlemler almak zorunda kalmayacağımızı umuyor, doğayla, bitikilerle daha iyi ilişkiler kurmak, dillerinden anlamak üzere yapacağınız yazışmaların, tüm okuyanların işine yaramasını diliyorum.
Arkadaslar yukardaki mesaj "Guncelleme ve duyurular" bolumunde Malina tarafindan duyuruldu. Sanirim siz de farkindasiniz cogu yerde biz bonsaiciler de konu disina cikan yazismalarda bulunuyoruz ve Malinanin hakli oldugunu dusunuyorum. Malinanin mesaji belki farketmezsiniz diye buraya da alintiladim.
Bu konuda, sanirim kendimizi kontrol edebiliriz . Konu disi olan yazismalarimizi ise bu baslik altinda paylasabilirsiniz.

Sali aksami toplantisi basliginda hasta olmami yazmam ve arkadaslarin gecmis olsun dilekleri sanirim o baslikta olmamaliydi iyi dileklerinden oturu tum arkadaslarima tesekkurler. O mesajlari oradan yarin siliyorum.

Ali H. ALI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön