Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mesut5
Sevgili Tekin 80 ben sorularımın cevabını alamadım yine sizlerden,**** ben anlaşılamadım galiba.Şu an zeytinlerimde herhangi bir hastalık v.s sorun yok sadece dediğiniz gibi kurtlanmayı önlemek ve üzerinde bulunan meyveleri geliştirmektir derdim.Mesala siz kurtlanma için ne kullanıyorsunuz..?Yaprak gübresi ile hangi ilaçları karıştırıyorsunuz acaba.?
|
mesut5 arkadaşım aslında ben sorularınızın cevabını yanıtladım ama galiba tam anlamadınız olsun.Ben tekrar kullandığım ilaçları söyliyeyim size.Ben osmaniye de ürün yetiştiriyorum bizim burda ağaçlarda meyve haziranda daha doğrusu haziran 12 15 gibi artık kurt vurması dediğimiz kıvama geliyor.Oyüzden ben ilk yaz ilaçlamasına haziran 10 da başlarım 10 gün sürer dengelenir.ilk uygulamamda kullandığım ilaçların adını söylüyorum size kasteddiğiniz galiba bu olsa gerek:supracide EC40,phorus,nutri-K(azot),essential plus(deniz yosunu içeriği) burada asıl kurtlanma önleyici supracide EC40 diğerleri geliştirici supracide EC40 bulamassan desis die bi ilaç daha var çok kuvvetli bi ilaç ağaçlarınız ufaksa suya katarken oranlamasını iyi yapın.umarım yardımcı oldum mesut5 iyi günler...